Hoe u uw dromen en gedachten werkelijkheid kunt maken

Vrouw Snijdende Pompoen

Als je wilt weten hoe je je dromen en gedachten werkelijkheid kunt maken, kun je contact opnemen met een lifestylecoach in Breda. Met de moderne benadering van coaching is het niet nodig dat je een graad in psychologie of zelfs maar enige brede vaardigheden in coaching hebt. U hoeft geen spraakmakende profielen te maken en een lange lijst met klanten te hebben. U kunt per e-mail contact opnemen met ons kantoor en uw coachingprogramma regelen op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Naast NLP omvat onze coachingaanpak ook andere aspecten, zoals motiverende gesprekken, casestudy's en andere psychologische hulpmiddelen om uw cliënten op het goede spoor te houden. Bij NLP hebben we een lange lijst van ervaringsdeskundigen die transformaties in hun leven hebben meegemaakt. Een paar bekende mensen die we willen aankondigen dat ze getransformeerd zijn zijn;

1) Karen Price – UKN

2) Tony Robbins – VS

3) symmetrie – Nederlands

4) verkracht door mythologische beesten

Naast de bekende personen die hierboven zijn genoemd, zijn onze coachingtechnieken en -strategieën ook bekend als het gebied van psychologie van menselijk gedrag. Psychologen hebben ontdekt hoe onze geest werkt en hoe we functioneren. Ook de succesvolle coaches en NLP-beoefenaars hebben soortgelijke technieken ontdekt door hun bewezen voorbeelden dat ze natuurlijk niet zullen werken. Deze technieken en bevindingen worden nu gedeeld door onze coachingschool via meer studenten en in onze handmatige coachinghandleidingen. Hoe kun je veel waardevolle informatie terugdraaien die je hebt geleerd en die je zou kunnen helpen om je interviews te verbeteren en echt je doelen te bereiken?

Onze missie is om iedereen te ondersteunen bij het realiseren van hun droom. We hebben een unieke manier van omgaan met mensen. We hebben te maken met menselijk gedrag; zo helpen we onze klanten met veel meer succes te evolueren. Bovendien kunnen we u, door als onderdeel van ons trainingsprogramma te werken, helpen de unieke strategieën van andere succesvolle mensen te ontdekken.

Als je wilt weten hoe je een life coach kunt zijn, dan is dit hoe je het kunt doen. Sommige mensen zijn goed in coachen, anderen niet. De juiste training geeft je de juiste gemoedstoestand zodat je de persoon wordt waar je echt van droomt.

Nu komt er nieuwe en versterkende feedback en methoden die worden gebruikt en toegepast door onze coachingschool om mensen te helpen aan hun probleem, hun doel te werken en hun leven te transformeren.

Strenge NLP (Neuro-linguïstisch Programmeren)

Neuro-linguïstisch programmeren is een van de meest effectieve methoden van coaching. NLP leert niet alleen hoe men een betere coach voor anderen kan zijn, maar is ook een techniek die kan worden gebruikt om de kwaliteit van onze coaching te verbeteren. Coaching met NLP helpt de coachee om hun persoonlijke informatie te ontdekken, zich beter te concentreren en hun negatief gedrag te veranderen. Coachen met NLP is pure energie die de coachee motiveert en helpt om zichzelf te transformeren, om hun leven ten goede te veranderen.

Ons coachteam was de eerste in het VK die de NLP-transformatie volledig heeft uitgevoerd en is degene die is gebruikt door de meest succesvolle bedrijfseigenaren in ons land. Lifestyle coach Breda

NLP zelfstudie

Natuurlijk is NLP slechts één enorm effectieve leermethode voor life coaching. Als we echter kijken naar de drie belangrijkste gebieden van verandering, motivatie, communicatie en strategieën, hebben we enkele van de meest innovatieve en kwetsende en informatieve, zo niet klantopbouwende methoden.

Neem bijvoorbeeld NLP voor life coaching…

1) Bij NLP draait alles om verandering. Vanuit een zakelijk perspectief is het een multidimensionaal programma dat alle aspecten van marketing, verkoop, administratie, psychologie en prestatiecoaching combineert. NLP is een vrij nieuwe school op het gebied van life coaching en er zijn nog steeds veel mensen die het beschouwen als een soort echt alternatief voor traditionele life coaching.

2) Het neemt je mee naar de kern van je probleem en laat je zien hoe je je doelen op een andere manier kunt bereiken. NLP helpt je niet alleen om je gedragsefficiëntie te veranderen, maar het laat je ook zien hoe je de overtuigingen die je tegenhouden, kunt veranderen.

3) Het brengt je naar de kern van het probleem en helpt je vaak om betere manieren te vinden om er een einde aan te maken. NLP speelt ook de advocaat van de duivel en helpt je alle mogelijke obstakels op je pad te verwijderen voordat je zelfs maar aan het coachingsproces begint.

Scroll to top
error: Content is protected !!